Gewogen dekentherapie voor rusteloze slapers

Bijna 50 procent van de Amerikanen zegt af en toe slapeloosheid te ervaren, terwijl 22 procent bijna elke nacht slapeloosheid meldt. Slapeloosheid is een altijd aanwezig probleem in de Amerikaanse samenleving en kan worden veroorzaakt door verschillende problemen die uiterst moeilijk te lokaliseren zijn. Stress, angst, ziekte en medicijnen kunnen allemaal bijdragen aan slapeloosheid bij zowel kinderen als volwassenen. Alles kan slaapproblemen veroorzaken, en met een op de 2 Amerikanen die deze problemen ervaart, lijkt het erop dat een remedie nodig zou zijn. Het genezen van slapeloosheid is echter niet zo eenvoudig als een vaccin of een pil. Slaapmedicatie kan zelfs rebound-slapeloosheid veroorzaken door uw natuurlijke slaaparchitectuur te verstoren. Het is om deze reden dat de verzwaarde deken een populaire oplossing is geworden voor slaapproblemen door welke oorzaak dan ook.

Verzwaarde dekens zijn ontworpen om een ​​bepaalde hoeveelheid druk op het lichaam uit te oefenen, zodat het hormonen afgeeft die het lichaam ontspannen en slapeloosheid verlichten. De belangrijkste hormonen in dit proces zijn endorfines en serotonine. Endorfines helpen angst en stress te verlichten door de geest te kalmeren, pijn te verlichten en een positievere gemoedstoestand te creëren. Serotonine heeft een soortgelijk effect en het is bekend dat het helpt bij veel andere problemen, waaronder depressie, OCS en obesitas. Bovendien wordt serotonine ’s nachts op natuurlijke wijze door het lichaam omgezet in melatonine om het lichaam te helpen ontspannen en in slaap te vallen. Deze verzwaringsdekens kunnen worden gebruikt om mensen met een handicap of ziekte gezonder te laten slapen. Het is bekend dat ze kinderen met een verstandelijke handicap helpen, evenals volwassenen die lijden aan de menopauze, het rustelozebenensyndroom, spanning en pijn.

Vrouwen in de menopauze kunnen troost vinden in een verzwaringsdeken na een stressvolle dag of zelfs overdag. Ze behouden dezelfde effecten als ze gewoon over de benen of op de rug worden gedrapeerd, en zijn daarom overdag nuttig, niet alleen ’s nachts. De endorfines die vrijkomen bij het gebruik van een verzwaringsdeken zijn een perfecte oplossing voor elke vorm van overbelasting van de spieren die pijn of ongemak kan veroorzaken.

Door gebruik te maken van diepe druk-aanraakstimulatie, kunnen ze de spieren ontspannen en pijn verlichten. Bovendien wordt spanning, zowel mentaal als fysiek, gemakkelijk verlicht door hetzelfde proces als pijn. Wat betreft het rustelozebenensyndroom, het gewicht werkt als een soort massagetherapie om druk uit te oefenen op het “rusteloze” ledemaat. De zachte druk van een verzwaringsdeken kan het lichaam natuurlijke hormonen geven om op een natuurlijke, gezonde manier rust en ontspanning op te wekken.

Al met al is een verzwaringsdeken een eenvoudige oplossing voor een veelvoorkomend probleem. Deze dekens kunnen worden gebruikt voor elk soort probleem met slapeloosheid en zullen geen rebound-slapeloosheid veroorzaken zoals veel van de moderne medicijnen. Hoewel dit allemaal waar is, kan het vinden van een verzwaringsdeken moeilijk zijn. Daarom is Mosaic Weighted Blankets gespecialiseerd in de productie van dergelijke artikelen. Ze maken gebruik van niet-giftige Poly-Pellets om een ​​diepe, comfortabele slaap te bieden. Of het nu een volwassene of een kind is, een verzwaringsdeken is een geweldige oplossing voor elke vorm van slapeloosheid.