Handgemaakte sieraden – slechts een klik verwijderd

Handgemaakte sieraden is iets geweldigs. Het is Kunst die in functie wordt gebracht. De winkels van vandaag staan ​​vol met sieraden, in massa geproduceerde artikelen, stukken die je op andere polsen, oren en nekken zult zien. Gebrek aan inspiratie, design en dat ‘ding’ dat je gewoon niet kunt kwantificeren, maar waarvan je weet dat het ontbreekt. Natuurlijk zijn de meeste sieraden tegenwoordig goedkoop en we hebben allemaal een beperkt budget, maar als je de tijd neemt om te kijken of zelfs een dialoog aangaat met iemand die sieraden met de hand maakt, denk ik dat je zult ontdekken dat er voor elk wat wils is , in elke prijsklasse. Vind iets dat in je budget past EN handgemaakt is, en je hebt een cadeau gevonden dat nog lang gekoesterd zal worden.

Wat betekent Handgemaakt? Deze vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden als je zou denken, er zijn veel meningen en meningen en uiteindelijk denk ik dat het aan de consument is om door vergelijking te vinden wat ze willen als ze zeggen dat ze op zoek zijn naar handgemaakt. Voor de meeste mensen is de breedste definitie gewoon dat dit iets is dat niet in massa is geproduceerd, door het gebruik van machines. Er waren handen nodig om iets in elkaar te zetten. Handen waren nodig om het gereedschap te gebruiken. Stel je eerder een fabriek voor die stukken produceert, iemand hoeft hem alleen maar aan te zetten. Dat is wat ik me voorstel als we het hebben over massaproductie. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten bedrijven. Wil je iets dat is geproduceerd door één persoon, die in hun studio aan het werk is? Wil je een wat grotere operatie met een of twee ontwerpers en dan een klein personeelsbestand om die ontwerpen tot leven te brengen? Wil je iets dat niet alleen handgemaakt is, maar ook uniek?

Maar handgemaakt kost meer! Je zou verbaasd zijn om te ontdekken dat er een even grote prijsklasse is als het gaat om handgemaakte sieraden als massaproductie. Handgemaakt betekent niet duur.

Hoe vind ik handgemaakte sieraden online? Hoewel er veel platforms zijn waarmee artiesten / ambachtslieden gratis een aanwezigheid op het web kunnen vestigen, hoeft u alleen maar te weten waarnaar u in het algemeen moet zoeken. Dit vergt wat vallen en opstaan ​​en er zijn miljoenen websites die strijden om onder die zoekopdrachten te verschijnen, ongeacht of ze daadwerkelijk verkopen wat u zoekt. Dus dit deel vereist wat finesse. Een voor de hand liggende zoekopdracht is ‘handgemaakte sieraden’, andere kunnen ‘one of a kind sieraden’, ‘handgemaakte accessoires’ bevatten. U kunt deze zoekopdrachten ook verfijnen door een locatie toe te voegen, zoals uw lokale provincie/staat of stad. Nog een geweldige techniek is om te proberen niches te vinden binnen de markt voor handgemaakte sieraden. Ik maak bijvoorbeeld Sea Glass Jewelry, dus als liefhebber hiervan zou ik kunnen zoeken naar ‘handmade sieraden, zeeglas’. Wees niet bang om details aan uw zoekopdracht toe te voegen.

Is het goedkoper om te kopen?

JA, het beste deel! Wanneer u het bij Wereldse Juwelen koopt, kunt u ook die belangrijke dialoog aangaan. De meeste mensen die iets met de hand maken, praten er graag over, houden ervan om iets op maat te maken, houden ervan om details in een item te plaatsen waar de klant van kan genieten. Het is winkelen op zijn best.

Slechts een klik verwijderd! Ga klikken!