Kanker is zowel een voedselallergie als het milieu

Na vele jaren observatie plus mijn beperkte kennis van medische problemen, nadat ik ooit een geneeskundestudent was geweest en meer recentelijk een student genetica, is het opmerkelijke aan kanker de levensstijl van patiënten. Hoewel roken bijdraagt ​​aan het ontstaan, is er beperkt onderzoek naar de oorzaak van voedselallergieën. Ik vermoed dat regeringen het niet toelaten dat feiten bekend zijn, zoals het geval was met tabak.

Een ongelooflijke rode vlag voor alvleesklier- en leverkanker is suiker, een belangrijk onderdeel van de meeste voedingsmiddelen. Alcohol is een andere en de twee gecombineerd kunnen dodelijk zijn. Hoewel suiker C12OH22O11) en alcohol (C2H5OH) verschillen in chemische samenstelling, is hun effect op het spijsverteringssysteem het probleem.

De functie van de lever is om vetten af ​​te breken voordat ze de alvleesklier bereiken. In eenvoudige bewoordingen werkt dit in de dunne darm in aanwezigheid van gal en spijsverteringssappen die door de alvleesklier worden uitgescheiden. Dit is een essentieel onderdeel van het behouden van een goede gezondheid.

Bij een overdosis suiker of alcohol zijn de lever en de bijbehorende organen overbelast. Vet glijdt onverteerd door en hoopt zich op in zowel de lever als de alvleesklier. Het bouwt op en draagt ​​bij aan zwaarlijvigheid en leidt tot kanker van deze vitale organen en andere problemen.

Alcohol is een voedingsmiddel en het is giftig voor de lever, die vervolgens al zijn afscheidingen gebruikt om het te neutraliseren. Dat zorgt ervoor dat vetten onbehandeld blijven en dus de erkenning dat alcohol dikmakend is.

Naast deze twee stoffen zijn er nog vele andere die voorrang hebben op een normale leverfunctie. Mijn observaties laten zien dat conserveermiddelen ook giftig zijn, maar minder dan de andere twee. Ze bevatten nitrieten en nitraten die voorkomen in spek, worstjes, lunchvlees, hotdogs, gerookte vis, ham en ook corned beef.

Sulfieten komen voor in wijn, garnalen, gedroogd fruit en aardappelvoedsel om de kleur in voedsel te behouden. Als u gevoelig bent, kunnen ze huidirritaties, hoge bloeddruk, buikpijn en astmasymptomen veroorzaken.

Natriumbenzoaat of benzoëzuur in combinatie met vitamine C is gekoppeld aan kanker en leukemie en schade aan hart, lever, nieren, milt, hersenen en bijnieren.

Dit onderwerp is enorm, maar het komt erop neer dat je vers eet, je eigen eten klaarmaakt en alles vermijdt met conserveermiddelen en vooral aardappelproducten, zoals pakjes chips, enz. Het consumeren van deze dingen neemt ook toe naarmate mensen verslaafd raken aan de smaak die wordt benadrukt door een hoog zoutgehalte, wat slecht is voor het hart en de bloedvaten.

De laatste bevatten ook grote hoeveelheden transvetten die worden opgeslagen rond de vitale organen omdat ze niet door de lever kunnen worden verteerd. In feite zijn ze net zo slecht als roken voor de gezondheid op de lange termijn.

ADD YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *