Koop sterling zilveren sieraden nadat je deze tips hebt doorlopen

Sterling sieraden zijn gemaakt van puur zilver 92,5 procent en hebben een metaallegering van 7,5 procent. De gebruikelijke zilvermetaallegeringen hebben een combinatie van koper en nikkel. In sterling zilver versterken de legeringen het zilver zodat het sterk genoeg wordt voor sieraden. Dit is de reden dat zilveren sieraden waardevol en betaalbaar zijn om armbanden, ringen, kettingen en oorbellen te maken, passend bij elke huidskleur en kleurensemble. Sterling sieraden zijn geschikt om zelfs elke dag van de week te dragen. Hier zijn enkele tips om deze zilveren sieraden te kiezen.

Kooptips:

Controleer op echtheid: Bij het kopen van sieraden moet u ervoor zorgen dat het metaal echt is. Zoek naar een stempel die het metaaltype aangeeft. De sterling-sieraden zijn vaak gestempeld met nummer 925. Er kan ook “Ster, Sterling of Sterling Silver” op de sieraden zijn gestempeld. Sommige stukken zijn niet gestempeld en kunnen echt zijn. Het is het beste om te kopen bij een detailhandelaar of een juwelier die u vertrouwt.

Shop jouw stijl: Sterling sieraden zijn verkrijgbaar in bijna elke maat, stijl en prijsklasse. Dit maakt de zilveren sieraden een perfecte keuze voor experimenten en zelfexpressie. Sterling bedels en hangers verbeelden uw overtuigingen, hobby’s, interesses of beroep. Zilveren kettingen zijn praktische sieraden die bij alles in je garderobe passen. Probeer zilveren ringen met unieke edelstenen te dragen of te kopen.

Ga voor handgemaakte stukken: Sterling zilver is budgetvriendelijk en buigzaam, waardoor het een populaire keuze is. Handgemaakt zilver is uniek. De handgemaakte stukken, vooral de ketting of kroonluchteroorbellen in zilver, edelsteen of roze schelpen, zien er geweldig uit en vormen een geweldig sieraad. Deze stukken zijn geschikt om te worden gedragen op grote evenementen of zelfs tijdens koele avonden.

Tips selecteren

Sterling zilveren sieraden bezoedelen. Koop een anti-aanslagzakje en het is de moeite waard om te investeren in hoogwaardige sieradenreiniger die uw sieraden glanzend houdt.

· De waarde van het zilveren sieraad is afhankelijk van het ontwerp en de details van het item. Normaal gesproken zijn alle items van hoge kwaliteit de zware stukken met ingewikkelde sneden, etsen en vormen.

· Koop een juwelierslus zodat u de gebreken nauwkeurig kunt onderzoeken.

· Het algemene keurmerk is 925 voor zilveren sieraden en het kan al dan niet in hoofdletters verschijnen.

· Zoek naar ontwerpers die artistieke en hoogwaardige stukken maken en controleer of de naam op de sieraden moet worden geëtst. Dit zal zijn authenticiteit bewijzen.

Waarschuwingen

· Koop geen sieraden met een bezoedeld uiterlijk, aangezien deze van slechte kwaliteit kunnen zijn.

· Goedkope sieraden kunnen het beste worden vermeden met sterling, omdat het sieraden van inferieure kwaliteit kan zijn die slecht zijn gemaakt of met minder zilver zijn gemaakt.

· Zilver kopen is tegenwoordig heel gewoon. U kunt kopen, maar ook nagaan of u het vereiste polijstwerk uitvoert, regelmatig schoonmaken na elk gebruik. Hierdoor blijft de glans behouden. Authentieke plaatsen om sterling zilveren sieraden van goede en uitzonderlijke kwaliteit te vinden zijn onder andere online winkels, veilingen en antiekwinkels.