Kunnen niet-Spanjaarden deelnemen aan de El Gordo loterij?

Als u iemand bent die heeft deelgenomen aan verschillende soorten loterijen en u wilt nu lid worden van een grotere loterijclub, dan is dit uw kans. Je moet deelnemen aan de El Gordo loterij die niet alleen een geweldige ervaring zal zijn, maar je ook een kans geeft om veel te winnen.

Wat is El Gordo Loterij?

De El Gordo loterij is een van de meest verwachte en gevierde loterij evenementen in Europa. Mensen wachten het hele jaar op deze loterij, want de winnende prijs verandert je leven!

Het staat bekend als de op één na oudste loterij ter wereld en heeft jarenlang als een belangrijke instelling in Spanje gefungeerd. Sinds het jaar 1812 vindt dit evenement elk jaar plaats op 22 december. Omdat het winnende bedrag zo groot is, wordt het beschouwd als een van de grootste loterijen ter wereld.

De kosten van een enkel ticket zijn € 200 en ze gebruiken een 5-cijferig serieel ticketnummer systeem waarmee ze duizenden tickets per jaar kunnen afdrukken. Hierdoor is de jackpot miljoenen euro’s waard en kan deze aan meerdere mensen tegelijk worden uitbetaald. Dus met een enorm bedrag, zijn er meerdere mensen tegelijk aan het winnen. Is dat niet geweldig?

Het lot dat u koopt is niet het volledige lot voor de loterij, maar slechts een tiende daarvan. Dit brengt ook de aankoopprijs op 20 euro, maar in dit geval, als je wint, krijg je maar een tiende van het leenbedrag.

Kunnen niet-Spanjaarden het ticket voor deze loterij kopen?

Als je je afvraagt ​​of een niet-Spanjaard El Gordo Loten kopen, dan hebben we goed nieuws voor je! De wetten van de loterij in Spanje staan ​​buitenlanders toe om deel te nemen aan loterijen en dit betekent dat u aan deze loterij kunt deelnemen, ongeacht uit welk deel van de wereld u behoort. De Spaanse kansspelautoriteit geeft buitenlanders volledige toestemming om aan dergelijke loterijen deel te nemen.

Het beste is dat de globalisering en het snelle internet een groot aantal mensen in staat hebben gesteld om deel te nemen aan deze loterij en een deel van de El Gordo Loterij prijs te delen. Dus als je niet uit Spanje komt, kun je het ticket eenvoudig online kopen en op een legale manier winnen.

Hoe kan een buitenlander spelen?

U kunt een loterijticket online kopen of, als het u uitkomt, een korte trip naar Spanje maken, genieten van de cultuur en architectuur en het ticket kopen bij een lokale verkoper. Er zijn talloze websites waar het El Gordo loterij gemakkelijk te koop is.

Als bovenstaande opties niet bij u passen, kunt u ook op zoek gaan naar bedrijven die als syndicaat optreden. Hierin verzamelen veel mensen geld om loten te kopen en als dat lot wint, wordt de loterijprijs verdeeld onder alle leden van het syndicaat die ervoor hebben betaald.

Als u op internet zoekt, vindt u ook veel andere manieren om mee te doen aan de loterij.