Ontsnap online spellen

Plezier maken en tegelijkertijd onze geest op de proef stellen, wat een geniaal idee! In feite is dat precies wat je krijgt als je ontsnappingsspellen speelt: een paar minuten echt ontspannen en een geweldige intelligentietest. Bereid je daarom voor om de grenzen tussen de echte en de online wereld te overschrijden en al je zintuigen aan het werk te zetten, want je bent zojuist opgesloten in een kamer die schijnbaar onmogelijk is om uit te ontsnappen!

Laat me je in een paar woorden vertellen hoe deze spellen werken. Het kan een gemeenschappelijke ruimte zijn, een hotel of zelfs een keuken waar je plotseling ontdekt dat je bent opgesloten. Nadat je je verrassing voorbij bent en je korte paniekmoment hebt overwonnen, moet je beginnen met het scannen van het interieur dat je bent. in zijn zelfs meest onbeduidende (op het eerste gezicht tenminste) objecten.

Meestal, als een reddend anker, dat naar een tekenende man wordt gegooid, onmiddellijk nadat je merkt dat je vastzit in die specifieke kamer, verschijnt in de meeste Escape Room spellen een tussenfilmpje, waarin een bepaalde context wordt gecreëerd. Je krijgt te horen op welke mysterieuze manier je daar bent beland en soms heel nuttige informatie over die vreemde plek waar je je bevindt. Best eng, maar tegelijkertijd erg opwindend, nietwaar, om jezelf te ontdekken als de belangrijkste held van hetzelfde spel dat je speelt!

Dus we hebben dit deel helemaal opgehelderd: in elk ontsnappingsspel voor een kamer is er een afgesloten kamer waaruit je moet zien te ontsnappen. Hun tweede belangrijke kenmerk is dat de kamer altijd gevuld is met verborgen aanwijzingen over hoe je je weg naar buiten zou kunnen vinden. Scan alles, spaar geen enkel object dat je in je kamer kunt vinden.

U kunt ook op uw muis vertrouwen om de objecten op het scherm te markeren of door de kamer te bewegen. Sommige items zijn zelf de aanwijzingen die je moet verzamelen om je ontsnapping te verzekeren, maar andere moeten op een bepaalde manier worden gebruikt of interactie hebben met andere objecten in de kamer en bijdragen aan je ontsnappingsplan. Dus, beste Sherlock Holmes, vorm een ​​geweldig team met je eigen computermuis en begin met het openen van de deuren, de laden, laat geen enkele schuilplaats aan je ontsnappen totdat je alle “aanwijzingsobjecten” hebt gevonden die je zullen helpen dit op te lossen mysterie! De klok tikt constant door en waar voeg je eraan toe dat er in veel roomscape-spellen een heel ingewikkeld labyrint is dat bestaat uit verschillende kamers, niet slechts één, waar je doorheen moet totdat je je weg uit deze puzzel hebt gevonden.

Wat dacht je van een echt spannende leuke activiteit online? Je kunt de saaie, eenvoudige online games vergeten, want de escape-games in de kamer zijn het perfecte uitdagende soort online entertainment voor jou!