Rawsome Beauty: geluk van de loting of binnen handbereik?

Uittreksel uit het boek “Your Right to Be Beautiful: How to Halt the Train of Aging and Meet the Most Beautiful You” door Tonya Zavasta.

Mijn hele leven wilde ik mooi zijn. In de huidige samenleving is het acceptabeler om erop te staan ​​dat je “mooi van binnen” bent, helaas zien degenen onder ons aan de buitenkant je binnenkant niet. Mooi willen zijn wordt nu bekritiseerd als oppervlakkig. Het spijt me, maar ik word liever gezien als oppervlakkig dan als hypocriet, omdat ik het onmogelijk vind te geloven dat welke vrouw dan ook tevreden is met minder te zijn dan ze kan zijn.

Persoonlijk initiatief is een krachtige kracht bij het bereiken van doelen en het verwerven van rijkdom. Hoe zit het met schoonheid? Zijn we hier wanhopig hulpeloos, of is er een manier om het onder persoonlijke controle te krijgen? Ik geloof dat we net zoveel invloed hebben om mooi te worden als om al het andere te bereiken waar we ons op richten. Maar we hebben niet op de juiste plaatsen naar schoonheid gezocht.

De meest inspirerende boeken over rijk worden zijn geschreven door mensen die het van lompen tot rijkdom hebben gemaakt. Advies om mooi te worden komt echter vaak van mensen die om te beginnen met uitzonderlijke schoonheid zijn gezegend. Voor een vrouw die mooi is geboren om anderen te leren mooi te worden, is als een winnaar van de sweepstakes die mensen leert hoe ze een fortuin kunnen verdienen door hard te werken. Is er een manier om schoonheid te bereiken voor degenen onder ons die geen grote winnaars zijn in de genenloterij?

Goed nieuws! Het is biologisch mogelijk om er op elke leeftijd mooi uit te zien. Als je jezelf niet mooi vindt, komt dat omdat je schoonheid niet wordt opgeëist. Je lichaam heeft nooit de kans gekregen om te onthullen hoe het eruit kan zien als het de best mogelijke voeding en zorg krijgt.

Sommige van onze fysieke kenmerken kunnen we niet veranderen – ze worden bepaald door onze afkomst, de voedselkeuzes die onze moeders tijdens de zwangerschap hebben gemaakt en onze omgeving. De oosterse diagnose heeft aangetoond dat kleine ogen worden veroorzaakt door de consumptie van gekookte groenten en dierlijke producten tijdens de zwangerschap en vroege kinderjaren. Grote ogen worden daarentegen veroorzaakt door de inname van rauwe groenten, fruit en vruchtensappen. Lange wimpers bij een kind duiden op de inname van aanzienlijke hoeveelheden vloeistof, rauwe groenten en fruit door de zwangere moeder.

Deze dingen kunnen we niet veranderen. We kunnen echter veel veranderen door als volwassene een dieet van rauwe planten te consumeren. Dit dieet zal een verschil maken in gewicht, teint en de textuur van huid, haar en nagels. Al deze eigenschappen en meer worden bepaald door onze dagelijkse keuzes, waarbij voedsel een van de belangrijkste is – en eentje waar we de volledige controle over hebben.

Het natuurlijke vermogen van ons lichaam om cellen te vernieuwen, betekent dat uw lichaam in staat is uw uiterlijk te verbeteren. We zijn tenslotte ontworpen om continu te bloeien, omdat oude cellen worden vervangen door nieuwe. Het rawfood-dieet maakt optimaal gebruik van dat verjongende vermogen. Rauwe schoonheid wordt niet van buitenaf gemaakt; het wordt van binnenuit gekweekt door voedingsrijk voedsel. Het lichaam reageert vlot op een beter voedingspatroon. Terwijl het lichaam je binnenkant versterkt en geneest, zul je zien dat je schoonheid op je gezicht begint te verschijnen en je lichaam opnieuw structureert.

Het artistieke vermogen van je lichaam zal je verrassen. Het lijkt alsof een beeldhouwer je gezicht en lichaam beitelt. Vetophopingen verdwijnen van de juiste plek. Alles wat hobbelig of klonterig is, wordt gladgestreken of rechtgetrokken. Alles saai zal worden verlicht. De gelaatstrekken worden verfijnd totdat een mooi gezicht tevoorschijn komt en de huid wordt gepolijst totdat deze gloeit. Door te onthullen en te intensiveren wat goed is, zal de rawfood-levensstijl het beste maken van al het goede dat je hebt en zal elke weg openen voor meer. Deze levensstijl geeft je een eigen identiteit en maakt je mooi.

Alleen het lichaam dat wordt ondersteund door rauw voedsel, vertoont natuurlijke schoonheid of, laten we zeggen, ‘rauwe schoonheid’. Het landschap van het lichaam zal veranderen. Vet dat zich heeft opgehoopt in zakken onder de ogen en bij de kaak zal wegsmelten. De klonterige aardappellook van iemands gezicht maakt plaats voor gladde, gladde contouren. Zakken met vet en vastgehouden water zullen verdwijnen. Het huidoppervlak wordt zacht en glad maar toch stevig en soepel. Zichtbare poriën worden kleiner. Een vale, gelige huid verandert in een porseleinachtige teint. Het wit van de ogen, eenmaal rood, wordt helder met een blauwachtige tint.

Het lichaam wordt getransformeerd en ontvouwt zich van binnenuit. Terwijl je niet-rauwe etende leeftijdsgenoten bijna dagelijks nieuwe puistjes, vlekken en moedervlekken ontdekken, zul je zien dat je eigen huidonregelmatigheden geleidelijk vervagen of verdwijnen. Als u uw lichaam rauw voedsel geeft, zullen uw ogen, eenmaal verzonken in bolvormig vlees, er groter en ronder uitzien door de omringende wallen te elimineren en door de oogleden te verstevigen. Wenkbrauwen die een luifel voor de ogen begonnen te vormen, krijgen hun jeugdige boog terug. Naarmate de natuurlijke productie van collageen verbetert, vult het de plaatsen waar het nodig is, zoals holle wangen. Het zal niet alleen je gezicht lappen, maar het zal verbeteren elk van uw 3.000 vierkante inch huid.

Het eten van rauw voedsel zal uw gelaatstrekken verduidelijken en verfijnen en zal uw gezicht delicaat maken. Dit dieet wekt de indruk van hoge jukbeenderen. In feite geeft het het effect van een wangimplantaat door een subtiele contour aan het wanggebied te geven. De wazige kin-naar-nek-curve wordt scherper en meer uitgesproken. Brede kaken en vierkante kaken zullen langzaam plaatsmaken voor een meer wenselijke ovale vorm. Hangende wangen worden geleidelijk strakker en strakker. Overigens worden een ovaalvormig gezicht, hoge jukbeenderen, dunne kaken en grote ogen algemeen beschouwd als de belangrijkste kenmerken van een mooi gezicht.

Als de reiniging is voltooid, zul je zien hoe je eruit moest zien. U wordt tevreden, zelfs gefascineerd door uw uiterlijk. Als je er op je best uitziet, zie je er perfect uit, in de zin dat je zo dicht mogelijk bij het goddelijke beeld voor jezelf staat als je ooit zou kunnen zijn. Je accepteert jezelf volledig. Natuurlijke schoonheid gaat boven conformiteit; het vereist niet geaccepteerd te worden door de voorschriften van de schoonheidsnorm.

Mensen die al een aantal jaren de rawfood-levensstijl volgen, beginnen een opkomende uitstraling te krijgen. De gloed is moeilijk te vervalsen omdat deze in wezen intern is. Het komt uit een overvloed aan helderroze, bijna transparante cellen die het gezicht verlichten. Alleen een superieure bloedcirculatie kan deze transfigurerende gloed brengen. Meerdere jaren op het rauwe dieet zullen je een doorschijnende uitstraling geven.

Er zijn mooie mensen die niet op dieet zijn, maar zelfs zij zijn nog nooit zo mooi geweest als ze zouden kunnen zijn omdat ze niet van alle gifstoffen zijn gezuiverd. Onze frustratie over ons uiterlijk is een onbewuste reactie op onze aangeboren wetenschap dat we niet onze beste look hebben bereikt. Het Rawsome Dieet geeft ons het vertrouwen dat we eruitzien zoals we bedoeld waren als we op ons mooist zijn.

Het beste bewijs dat rauwe planten eten optimaal is voor het lichaam, is dat je er mooi van wordt. Slank gezicht, slanke taille en heldere huid met zachte kleuring – deze subtiele veranderingen zullen u ervan overtuigen dat het dieet van rauwe planten het beste is voor een goede gezondheid en gracieuze schoonheid. Geen enkele vrouw kent haar ware schoonheid totdat ze haar lichaam volledig van alle afval heeft gereinigd.

Ik vind het leuk om het gezicht van elke vrouw te bestuderen. Ik zie niet alleen hoe ze eruitziet, maar hoeveel beter ze eruit zou kunnen zien. Wat ik nu zie, is hoe ver haar uiterlijk niet aan haar potentieel voldoet. Ik zie haar schoonheid zoals het zou zijn als haar lichaam was gereinigd van alle gifstoffen en excessen. Op het Rawsome-dieet zul je versteld staan ​​hoe de Master Artist het beste uit je individuele eigenschappen haalt en balans in het gezicht brengt. Textuur, tinten en vorm worden opnieuw gerangschikt tot een harmonieus geheel. Perfectie en imperfectie worden samengevoegd tot een unieke persoonlijke schoonheid.

Maar onze verbeeldingskracht is beperkt. Het perfecte gezicht is een uitvinding van onze cultuur. Het toont menselijke voorkeur in een bepaalde tijd en plaats, en het is ernstig beperkt in zijn verscheidenheid. Terwijl wallen, wallen en vale huid gezichten net zo onaantrekkelijk laten lijken, is de verscheidenheid aan schoonheidsversies, geleverd door God Zelf, eindeloos.

Als je peergroep een fase doormaakt waarin ze denken: “Ik verlies mijn uiterlijk”, zul je de jouwe vinden. Op 47-jarige leeftijd kijk ik graag in de spiegel, terwijl ik in mijn jeugd en jongvolwassen leven een hekel had aan mijn spiegelbeeld. Mensen die me al jaren niet meer hebben gezien, vertellen me vaak dat ze me nauwelijks herkennen. Zelfs mijn moeder zei onlangs dat ik eruitzag als een ander persoon.

Door het rawfood-dieet aan te nemen, is de cirkel van de schoonheidsvergelijking eigenlijk rond. Eindelijk is schoonheid voor iedereen! We kunnen de pretentie laten vallen. Lelijke eendjes van de wereld, dit is je kans! Het is te vergeven om lelijk geboren te worden, maar er is geen excuus meer om lelijk te blijven. Gezonde voeding zorgt voor gezonde organen. Streef ernaar om van binnen mooi te worden – van buiten zul je mooi zijn.

ADD YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *