SUV Limo

Limousines in Sport Utility Vehicle (“SUV”) zijn het populairste type op de markt. Of het nu gaat om een ​​Cadillac Escalade limousine, een Ford Excursion limousine, een Hummer H2 limousine, een Lincoln Navigator Limo, een Range Rover L2 limousine, of de nieuwe Infiniti QX56 limousine, u kunt echt niet fout gaan met het huren van een SUV limousine van suv huren curacao. Ze bieden een betere zichtbaarheid, meer ruimte en maken de grootst mogelijke indruk.

In een limousine in SUV-stijl kunnen passagiers een groot statement maken bij aankomst of vertrek van hun evenement. SUV-limo’s bieden doorgaans plaats aan 14 tot 26 personen, afhankelijk van de configuratie. Het meest comfortabel biedt plaats aan ten minste 18 inzittenden. Deze limousines hebben een geweldige styling, luxe en comfort. Hun interieurs moeten letterlijk gezien worden om het te geloven. SUV-limo’s kunnen zijn uitgerust met interieurfuncties zoals meerdere flatscreen-tv’s, een bar, stroboscoopverlichting, kleurenplafond- en vloerverlichting, mistmachines, laserverlichting en ultramoderne geluidssystemen met surround sound, dvd/cd-spelers, en iPod-connectiviteit,

SUV-limo’s zijn een geweldige keuze voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een ​​schoolbal, een bruiloft, een vrijgezellenfeest, een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement, een concert, een casinotrip of gewoon een avondje uit met vrienden. Ze stellen een groep in staat om veilig de feestmobiel te nemen en alle voorzieningen van de populairste nachtclubs te bieden. Een professionele chauffeur biedt uitstekende service en brengt de inzittenden naar de bestemmingen van hun keuze. Sommige limousinebedrijven bieden mogelijk ook de Audi Q7-limousine aan en in Engeland zijn Porsche Cayenne-limousines te huur.