Voor vrouwen: koel blijven – hoe u uw emoties kunt beheersen

Verliest u vaak uw kalmte? Wat maakt jou zo? Probeer een lijst te bedenken en we lossen ze samen op.

Ziet je lijst er hieronder uit?

Een buurman gaf een goedkope opmerking.
Een werkcollega maakte achter je rug een prikkelende opmerking.
Je man had ruzie met je en beledigde je.
De hospita wilde niet met u meewerken om de huur een beetje te laat te betalen.
Een bullebak achtervolgde je kind overal op het schoolterrein en hij raakte gewond.
Hoe alle bovenstaande vijf gevallen terugdraaien? Is het mogelijk? Zeker.
Negeer uw buurman en concentreer u terwijl u met uw kind praat en praat op een speelse en vrolijke manier. Houd je zelfrespect hoog. Mocht u het in geen geval verliezen. Zie er krachtig uit en negeer de krankzinnige vrouw.
Negeer de stekende vrouw achter je op het werk, maar blijf op de hoogte van alles wat ze doet. Bouw een kracht op met andere schattige collega’s en blijf verenigd. De stekende vrouw zal geleidelijk aan kreupel worden.
Wat wil je man? Ontzeg je hem iets? Waarom maakte hij ruzie en beledigde hij? Wat zou de reden kunnen zijn? Stel uzelf vragen en kijk vanuit zijn standpunt. Ziet hij iemand anders of heeft hij meer van je nodig? Zijn de huishoudelijke taken hem overweldigend? Probeer erachter te komen, hulp te zoeken en dienovereenkomstig te handelen.
Tegenwoordig zijn er veel online programma’s om geld te verdienen. Zoek hulp van iemand om u te laten zien hoe u hieraan kunt werken en een vast inkomen te verdienen, zodat u de huur nooit te laat hoeft te betalen. Uw hospita zal onder de indruk zijn en zal nauwelijks meer voor problemen zorgen.
Train je kind om krachtig, sterk en moedig te zijn. Hij hoeft niet te verliezen in het bijzijn van pestkoppen terwijl hij zijn macht en zelfbeheersing intact houdt. Leer hem pestkoppen te onderwerpen, zodat ze angstig weglopen. Er is altijd een weg. U kunt een boek kopen over het omgaan met pestkoppen op school en uw kind een paar effectieve tips geven. Dat moet werken.
Voor elk probleem is er een oplossing. Je kracht verliezen en afbreken is nu niet de optie. Je moet emotioneel volwassen zijn. Dan kun je alles rationeel, logisch en verstandig bedenken en uitzoeken. Je moet oplossingsgericht zijn. Hoe meer u de positieve en werkbare oplossingen uitprobeert, hoe minder u uw kalmte hoeft te verliezen en uw emoties in het openbaar hoeft te tonen. Je overstijgt je uitdagingen en er zal geen seconde meer zijn om emotioneel onvolwassen te zijn.

ADD YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *